RETREATS/RESOR

Hälsohelg på Yangtorp - årets häftigaste hälsoupplevelse/flyttad till 2021 pga Covid-19

23-24 Maj

Nu öppnar vi upp för en unik möjlighet till årets häftigaste hälsoupplevelse. Vi, Mind Your Body, vill givetvis träffa er live och bjuder in till vår första stora event 2021

Destinationen är magiska Yangtorp med sin unika tempelmiljö i de stilla skogarna utanför Hörby (mitt i Skåne).

Här har vi möjlighet att erbjuda hela vårt Mind Your Body-koncept, mental och fysisk träning som en helhet, med tillgång till såväl inne-som utemiljö långt utöver det vanliga.

Här landar du i stillheten som vi fördjupar och kryddar med yoga, träning, mindfulness, KBT-workshops och god, nyttig mat.

Vi träffas efter frukost lördagen och avslutar klockan 15.00 söndagen den . Dagarna fylls med vårt MInd Your Body-koncept så passa på och utforska hälsa ur en annan vinkel än det vanliga.

Den gemensamma nämnaren i våra olika metoder är hållbarhet och långsiktig helhetshälsa. Intentionen med dagarna är att erbjuda dig massor av inspiration och boost i nu:et men också hjälpa dig att ta med dig nya erfarenheter och bygga in dem i din vardag. Här har vi våra webbaserade program och klasser/övningar till hjälp.

I detta paket ingår 2 luncher, 1 frukost och 1 middag. Vi bjuder på frukt och te. Del i dubbelrum.

Pris: 2100 kronor

Anmälan sker via mail till info@mindyourbody.club innehållande följande information.

Namn

Mailadress

Telefonnummer

Allergi

Som en bekräftelse på er anmälan får ni ett mail tillbalka med en faktura. Anmälan är bindande och pengarna återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg

Varmt välkommen att starta din hälsoresa tillsammans med oss i vår!

Pernilla, Ronja och Alexandra