RETREATS/RESOR

Mallorca

                                                         

3/9-10/9 – 2022 Yoga, mindfulness, vandring och vinprovning

Följ med oss, yogalärare Pernilla Thell och KBThandledare/mindfulnessinstruktör Alexandra Palmblad, till Mallorca för en fantastisk resa för
både kropp och själ. Vi bor på vackra Tramuntana Flow, som är ett ljuvligt ställe med bergen som utsikt från yogastudion. (www.tramuntanaflow.com)
Vi utforskar yoga och mindfulness i olika former. Som en bonus bjuds du även på KBT (kognitiv beteendeterapi)-inriktade verktyg.
Du erbjuds även en fantastisk kvällsvandring i bergen samt en spännande
vinprovning där vi utforskar lokala viner. Du erbjuds givetvis också gott om tillfällen att bara vara.
Maten lagas av vår egen fantastiska kock, Carolina, som kommer att bjuda på vegetarisk mat och fisk några kvällar under veckan; verkligen mindful eating.

OM SCHEMAT

LÖRDAG
Ankomst till fantastiska Tramuntana Flow from kl. 15.00. Du får ditt rum och checkar in och hinner bekanta Dig med omgivningarna.
Välkomsthälsning sker kl. 18.00 följt av en härlig vegetarisk middag kl. 18.30 (samma middagstid gäller för hela veckan).
SÖNDAG
Vi ”sätter tonen” för dagen med en stunds mindfulness. Via en KBT (kognitiv beteendeterapi)-uppgift guidas Du även att ta ut din värderade riktning för veckan.

Därefter bjuds vi på frukost kl. 8.30 (samma frukosttid gäller för hela veckan) i sann mindful-eatinganda.

Lunch serveras kl. 13.00 (varje dag utom på tisdagen) och innan middag bjuds Du på kvälls-yoga & mindfulness.
MÅNDAG
Vi väcker kroppen med yoga i gryningen för att sedan njuta av frukosten. Efter lunchen bjuds Du på ett eftermiddagspass med yinyoga + KBT. Vi äter sedan en härlig middag tillsammans.
TISDAG
Vi startar dagen med morgon-yoga för att därefter ta dagen som den kommer på egen hand. Vi föreslår en tur till stranden eller till mysiga Palma.
OBS: Lunch ingår ej denna dag utan den äter den där Du där Du befinner Dig. Vi möts åter till vår härliga middag kl. 18.30.
ONSDAG
Morgonen startar vi med att väcka kroppen med skön yoga. Eftermiddagen bjuder vi på en bergsmeditation som avslutas med en yoga Nidra.

TORSDAG
Vi upplever på nytt gryningen med morgonyoga som hjälper oss att vara i nu:et. Efter frukosten summerar vi gemensamt veckan.
Vad har vi upptäckt? Vad tar vi med oss? Hur kan vi föra in dessa upptäckter/förändringar ivardagen?
Efter en stunds ledig tid erbjuds möjligheten till vinprovning av lokala viner (kl. 18.00- 21.00). Pris ca 550 kr. Middagen kommer därför att ligga tidigare denna dag.
FREDAG
Vi startar dagen med morgonyoga. Därefter bjuds möjlighet att fördjupa lugn och njutning med en stund vid poolen innan vår

gemensamma lunch. Under eftermiddagen bjuder vi på vår populära gemensamma klass: yinyoga + mindfulness =sant. Vi får också möjlighet att gemensamt
reflektera kring och följa upp KBT-uppgiften som delades ut i starten. Vi avrundar dagen med en gemensam avsluts-middag i glädjens tecken.
LÖRDAG
Avresa hemåt igen med massor av energi och upplevelser som tar oss hela vägen in i hösten.

BOENDE & PRIS
Stora huset med 5 sovrum och 12 bäddar. Överst finns ett stort 4-bäddsrum med egen terrass och eget badrum. På den våningen finns även 2 st dubbelrum
som delar ett större badrum. På nedreplan finns även där 2 dubbelrum som delar ett större badrum. I detta hus finns också köket och en mysig lounge.
Pris boende i huset: 11.995 kr / person.

Med utsikt mot poolen finns två rum i markplan med egen ingång och eget badrum.
Pris boende i dessa rum i markplan: 12.780 kr / person.

Du kan även välja att bo i sk dorms som finns vid yogastudion; dubbelrum med toalett utanför. Lite mindre, lite enklare men ändå bekvämt och fräscht.
Pris boende i de mindre rummen (dorms): 11.250 kr/person.

I priset ingår: boende 7 nätter, helpension (med undantag för lunchen på tisdagen) all yoga, mindfulness och KBT.
I priset ingår inte: flygbiljett, transfer till och från flygplatsen, dricka till maten (förutom vatten), vandring & vinprovning (se schemat tisdag och torsdag).

När du anmält dig till info@studioandas.se skickar
vi ut en faktura till dig. Vi tar ut en
anmälningsavgift på 1000 kr som ej återbetalas vid
avbokning. Resten av summan ska vara betald
senast 40 dagar innan resan. Platserna är
begränsade så först till kvarn-principen gäller.
OBS: Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Vi ses i paradiset!

Med värme

Pernilla & Alexandra