Boka dig här

Boka yoga online

I nuläget har vi ingen yoga via ZOOM !

Vad är ZOOM Yoga

 Enkelt förklarat fungerar det såhär:

Vi ses via din dator, telefon eller ”padda” på de tiderna då jag har ZOOM Yoga. (se schemat på första sidan).  Alltså yogaklassen är direkt och live och när du är uppkopplad, ser jag dig (om du vill) och du ser och hör mig. Detta är så nära som du kan vara på plats i studion, utan att fysiskt vara där:)

Fördelar:

¤ Välj den tid och dag som passar, du är inte bokad på en fast dag.

¤ Du kan göra din yoga hemma, på jobbet eller annan plats. Göra en egen liten yogahörna där du rullar ut din matta.

¤ Tryggt, enkel  och säkert

Många har en tröskel att komma över och kanske tänker att det är svårt med det tekniska eller andra saker som kommer upp, men våga prova någonting nytt och ge det en chans. Tveka inte om du har några frågor, maila mig gärna  info@studioandas.se. 

Du bokar in din ZOOM-klass via vår bokningsapp se nedan:

  1. Klicka här för att komma till bokningen
  2. Välj yogaklass och tid
  3.  Fyll i dina uppgifter (endast 1:a gången) och bekräfta din bokning.
  4. När du gjort din bokning får du ett bekräftelse via mail, du betalar din avgift via BG 5874-1372 eller Swish 1230766584.
Är det första gången du ska yoga via zoom ? – läs detta:

Bäst resultat får du om du laddar hem Zoom appen, blå med en vit kamera. Gör detta i god tid innan klassen. Hör av er i god tid  innan om ni vill ha hjälp med detta. Sök på ZOOM i sökfältet om du är på din dator. När det kommer upp klicka på download ZOOM. Det är helt gratis och sedan kan du lägga  den på tex ditt skrivbord så vet du var den finns när du skall yoga. Så när du klickar på zoom-länken du får av mig, kommer du direkt in i programmet.

På ”paddan” eller mobilen söker du i din app-store och installerar den på detta viset istället. Bild och ljud blir bättre när du laddat ner denna app/programvara.

Ca 15-20 min innan din ZOOM-klass börjar, skickas det ut en länk som du klickar på. Väldigt enkelt och smart. Du kan yoga via din dator, telefon eller ”padda”.

Har du bokat, kommer alltid en länk, även om den ibland blir sen, du behöver inte påminna.

Vill du inte synas, stäng av din kamera och känn dig fri att yoga i din egen takt utan att jag, eller någon annan ser eller hör dig, men du ser och hör mig. Glöm inte stänga av din mikrofon.

Vad behöver jag ha för att yoga hemma?

En egen yogamatta är alltid bra att ha. När du rullar ut din matta, är det dax att yoga. Kropp och sinne känner igen denna handling och ofta infinner sig ett lugn redan här. I yinyogan har vi ofta många olika kuddar och klossar för att hjälpa kroppen att slappna av. Ta det som finns hemma. En större kudde och några små.

Klossar använder vi ibland, i den fysiska yogan; för att höja golvet och i yinyogan som stöd. Bälte används som en hjälp att tex nå sin fötter eller om man tex ska sträcka ut baksidan på benen. Här kan du använda  tex en handduk. Filt är bra att ha både i vilan och som stöd. Ögonkudde är skönt i vilan, mörker och lite tyngd mot ögonen. Du kan använda tex en liten handduk och lägga på dina ögon.

 

Musik

Vissa gillar att yoga när det är tyst och andra vill ha musik. Gör en egen lista av din favorit musik när du har din yogastund. När du yogar via Zoom hos oss har vi ingen mu

 

Maila mig gärna om du undrar någonting  info@studioandas.se

Vi ses på mattan

Pernilla