ZOOM YOGA

Matta, kuddar, kloss, bolster?

Vad behöver jag ha för att yoga hemma?

En egen yogamatta är alltid bra att ha. När du rullar ut din matta, är det dax att yoga. Kropp och sinne känner igen denna handling och ofta infinner sig ett lugn redan här. I yinyogan har vi ofta många olika kuddar och klossar för att hjälpa kroppen att slappna av. Ta det som finns hemma. En större kudde och några små.

Klossar använder vi ibland, i den fysiska yogan; för att höja golvet och i yinyogan som stöd. Bälte används som en hjälp att tex nå sin fötter eller om man tex ska sträcka ut baksidan på benen. Här kan du använda  tex en handduk. Filt är bra att ha både i vilan och som stöd. Ögonkudde är skönt i vilan, mörker och lite tyngd mot ögonen. Du kan använda tex en liten handduk och lägga på dina ögon.

Jag kan varmt rekommenderat YOGIA som har ett fantastiskt utbud och massor av yogaprylar, härliga kläder mm : http://yogia.se

Musik

Vissa gillar att yoga när det är tyst och andra vill ha musik. Gör en egen lista av din favorit musik när du har din yogastund. När du yogar via Zoom hos oss har vi ingen musik.