Yoga/mindfulnessdagar med Pernilla och Alexandra.

Våra heldagar där olika övningar från yinyogan och mindfulnessmetoden varvas har varit populära. Sannolikt beror det på den nervarning och känsla av lugn och ro som dessa båda metoder tillför.

Yinyogan som handlar om att vila sig i form och mindfulnessmetoden som innebär att vara medvetet närvarande i nu:et och uppleva livet, ögonblick för ögonblick. Båda metoderna handlar om att minska stress och om att öka livskvaliteten. Detta blir dessa dagar en mycket lyckad kombo!

Våga yoga 22/4-2018

Nu är det dags att tillägna en dag åt det som för många kan kännas okänt och läskigt: Att på olika sätt balansera på armar, huvud och upp och ner. Vi kommer grundligt gå igenom olika varianter av armstående och huvudstående, dess effekter och teknik, där vi tränar styrka balans och kroppsmedvetenhet. Tillåt dig själv att våga utforska dig i din yogapraktik och släppa på rädslan för att ge plats till kärlek i livet. Under dagen kommer vi också att lägga vikt på ’vinyasa flow’ och bygga upp ett pass, där vi efter varje vinyasa hela tiden lägger till en position. Starkt och svettigt. Yogakursen passar dig som vill utforska kropp och sinne, att våga gå utanför din ”komfort zon” och med hjälp av olika tekniker hitta balansen och fokus i nuet.

Varmt välkomna alla nybörjare och vana yogisar. Var och en utgår från sin kropp och sinne.
Dag: 22/4-2018
Pris: 550 kr
Tid: 8.30-15.00
I priset ingår lunch och en liten fika.
Varmt välkomna till en dag i yogans tecken Pernilla och Anna.

Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Yinyoga och de Fem Elementen 14/10 2018
En workshop med Pernilla och Pärlan

Fördjupa din kunskap med en hel dags härliga yinyogapass och teori.

Vi tar reda på hur den Traditionella Kinesiska medicinen (TKM) och yinyogan hör ihop. Enligt TKM finns det fem element: eld, jord, metall, vatten och trä.

Vi lär oss hur:

Årstider, tiden på dagen, ett organ i kroppen, en period i ditt liv, känslor, färg, form, material, klimat, känsla, riktning och smak hänger ihop.

Först lär vi oss egenskaperna hos elementen, sedan följer ett yinpass med inriktning på just de meridianer som hör ihop med elementet. Vi går igenom alla fem element. Med hjälp av övningar påverkar vi obalanser i kroppen och bli lyhörda för de obalanser som finns.

Vi äter en lättare lunch mitt på dagen.

Vi träffas 14 oktober

9.30-15.30 på Studio Andas

Hedvägen 192 i Trelleborg

Kostnad 600 kr

Information yoga@valayayoga.se

Anmälan info@studioandas.se

Platsantalet är begränsat.

Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.