Om oss

Dina yogalärare

 

Pernilla Thell

0705-31 33 66


Tanken med Studio Andas är att skapa en plats att finna lugn och ro. Att vara rädd om sin kropp och ge den sin behövliga omsorg är viktigt för mig. Som Yogalärare vill jag ge dig högre livskvalitet genom att lära dig lyssna på ditt inre, stanna upp och njuta av dagen samt att leva i nuet.

Anna Törnkvist


Yoga för mig handlar om medvetenhet, att nå svar inom mig själv. Där jag låter delar av det omedvetna suggestivt bli medvetet genom djupandning självbehärskning, fokusering, koncentration, rörelse och meditation. Det handlar om att vara i det som är, att fokusera på nuet, utan några som helst krav. Det handlar om att ta hand om kroppen, sinnet och mitt väsen, genom att släppa på spänningar, gamla tankar, känslor och stress som lätt sätter sig i kroppen.

Pärlan Magnell


Alla kan Yoga! Att kunna få en träningsstund både för kroppen och knoppen var man än befinner sig i livet. Jag håller vår populära Yoga Grace på Studio Andas med flöden som underlättar för dig som har svårt att krångla dig upp och ner från golvet Vi yogar sittande på stol, med stolen som stöd och med väggen som stöd. Det handlar om att yoga med grace oavsett ålder, vikt eller vana.
 

Vi som jobbar på Hälsokuben

Alexandra Palmblad

Crescendo KBT AB

0708-588421


Leg. psykolog, leg. psykoterapeut med KBT-inriktning samt mindfulness-instruktör (MBSR, mindfulness baserad stressreduktion).

Välkommen att lära dig mindfulness via någon av mina kurser eller mindfulnessdagar! Är du i behov av KBT-terapi går det fint att komma antingen via remiss från läkare på din VC; jag har avtal med Region Skåne för såväl kort som lång KBT eller privat. Jag finns i fina lokaler på Hälsokuben i Trelleborg.

Mer info på min hemsida www.crescendokbt.se

Vicky Segerhagen

Hälsokällan

0739 980 970


Massage och zonterapi


www.halsokallan.net

Sabina

Spa Sabina

0768-92 62 72


Ansiktskur
Bodyscrub
Aromakur
Ljusmassage
Örtstämpelmassage
Klassisk/Spa massage
Healing

Endast tidsbokning

www.spasabina.se

Randi Kibsgård

Randis Himlarike

070-3410511


Medium Författare Bloggare, Föreläsare Medial rådgivning www.randishimlarike.se Tidsbokning endast via hemsidan

http://www.randishimlarike.se/

Camilla von Lörinsky

0733-820 622


Camilla von Lörinszky leg Sjukgymnast m kompetens inom smärta, neurologi, rörelse- och stödjeorganen mm Har även KBT för sjukgymnaster samt specialité inom sjukgymnastik för barn och ungdomar. Behandlingar ingår inte inom Högkostnadskyddet. Tidsbokning på www.barnsjukgymnasten.se
yin2L320x240

Vårens yogaschema är här!

Kom och testa yoga! Till våren erbjuder vi 14 olika pass, tre olika yogaformer: Fysisk yoga, Yinyoga och yoga grace (sittande eller med stöd av stol).

Alla kan yoga!