OM OSS/KONTAKT

Dina yogalärare

Pernilla
Thell

Tanken med Studio Andas är att skapa en plats att finna lugn och ro. Att vara rädd om sin kropp och ge den sin behövliga omsorg är viktigt för mig. Som Yogalärare vill jag ge dig högre livskvalitet genom att lära dig lyssna på ditt inre, stanna upp och njuta av dagen samt att leva i nuet.

Anna
Törnkvist

Yoga för mig handlar om medvetenhet, att nå svar inom mig själv. Där jag låter delar av det omedvetna suggestivt bli medvetet genom djupandning självbehärskning, fokusering, koncentration, rörelse och meditation. Det handlar om att vara i det som är, att fokusera på nuet, utan några som helst krav. Det handlar om att ta hand om kroppen, sinnet och mitt väsen, genom att släppa på spänningar, gamla tankar, känslor och stress som lätt sätter sig i kroppen.

Pärlan
Magnell

Alla kan Yoga! Att kunna få en träningsstund både för kroppen och knoppen var man än befinner sig i livet. Jag håller vår populära Yoga Grace på Studio Andas med flöden som underlättar för dig som har svårt att krångla dig upp och ner från golvet Vi yogar sittande på stol, med stolen som stöd och med väggen som stöd. Det handlar om att yoga med grace oavsett ålder, vikt eller vana.

Mona-Caroline
Jacobs

Medicinsk yogalärare

Alla kan utöva MediYoga och det är ett mycket bra redskap för att förebygga ohälsa. Oavsett om du är frisk eller sjuk har du stor nytta och glädje av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa harmoni och balans i din vardag.

Monica
Moritz

Genom glädje och fantasi har vi roligt tillsammans under barnyoga passen. Barnen får öva upp sin koordination och sin balans genom lek och yogasagor, yogaövningar, mindfulness och avslappning. Efter många års erfarenhet som förskollärare och numera som barn i balans instruktör, chiball och yinyogainstruktör ser jag fram emot att få hålla kurser hos Studio Andas.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

 

Skicka