OM OSS/KONTAKT

Dina yogalärare

Pernilla
Thell

Tanken med Studio Andas är att skapa en plats att finna lugn och ro. Att vara rädd om sin kropp och ge den sin behövliga omsorg är viktigt för mig. Som Yogalärare vill jag ge dig högre livskvalitet genom att lära dig lyssna på ditt inre, stanna upp och njuta av dagen samt att leva i nuet.

Utbildningar

2004 Poweryoga 1 – Ulrica Norberg

2005 Poweryoga 2

2008-20011 Anusaraworkshops – Jordan Bloom

2011 Anusara yogalärarutbildning – Jordan Bloom

2012 Yinyogautbildning

2013 Personligtränare – The academy

2015 Viryalärarutbildning – Josephine Selander

2016 Yinyogalärarutbildning – Magdalena Mecweld

Anna
Törnkvist

Yoga för mig handlar om medvetenhet, att nå svar inom mig själv. Där jag låter delar av det omedvetna suggestivt bli medvetet genom djupandning självbehärskning, fokusering, koncentration, rörelse och meditation. Det handlar om att vara i det som är, att fokusera på nuet, utan några som helst krav. Det handlar om att ta hand om kroppen, sinnet och mitt väsen, genom att släppa på spänningar, gamla tankar, känslor och stress som lätt sätter sig i kroppen.

Pärlan
Magnell

Alla kan Yoga! Att kunna få en träningsstund både för kroppen och knoppen var man än befinner sig i livet. Jag håller vår populära Yoga Grace på Studio Andas med flöden som underlättar för dig som har svårt att krångla dig upp och ner från golvet Vi yogar sittande på stol, med stolen som stöd och med väggen som stöd. Det handlar om att yoga med grace oavsett ålder, vikt eller vana.

Mona-Caroline
Jacobs

Medicinsk yogalärare

Alla kan utöva MediYoga och det är ett mycket bra redskap för att förebygga ohälsa. Oavsett om du är frisk eller sjuk har du stor nytta och glädje av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa harmoni och balans i din vardag.

Nyhetsbrev

Kontakta oss

 

Skicka